Algemeen - 17 augustus 2020

Dirigent gezocht voor kerkkoor Lettele

De gemengde zangvereniging Voce Magna in Lettele bestaat in november 50 jaar. Dit gaat gevierd worden maar er hangt ook een donkere wolk boven dit feest. Dirigent Gerrit Ruiter heeft besloten daarna te stoppen met de begeleiding. Hij heeft zijn taak met passie en plezier 26 jaar uitgeoefend. Wie wil hem opvolgen?
Het koor bestaat uit vijf heren en elf dames. Wij hebben een vaste organiste. Het repertoire is Nederlandstalig en Latijn.
De oefenlokatie is CR de Koerkamp in Lettele en wij repeteren op woensdag van 20.00 - 21.45 uur. Dit kan in overleg veranderen.

Heeft u belangstelling of kent u iemand die ons koor verder wil leiden neemt u dan contact op met het secretariaat: Pauline Ypma-Varwijk tel 0570-551709 of e-mail: paulineypma@planet.nl
De arbeidsvoorwaarden zijn die van de H. Lebuinusparochie in Deventer

Dat de donkere wolk een zilveren randje mag krijgen!