Spiritualiteitscafé

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

We nodigen mensen uit nieuwsgierig te zijn naar hun eigen innerlijke krachtbron en op zoek te gaan naar wie ze werkelijk zijn en kunnen worden. Daarom organiseren wij bijeenkomsten op het raakvlak van cultuur, kunst, religie en de samenleving waarin we leven. Door in gesprek te komen met elkaar, door te luisteren naar wat anderen bezighoudt en door gedachten, ideeën en werkvormen die aangereikt worden kunnen we ons verbonden voelen met het goddelijke of God, kunnen we zicht krijgen op ons diepste zelf en kunnen we handvatten vinden voor het concrete leven hier en nu.

Filmavond “La Vita è Bella”

Het spiritualiteitscafé houdt op donderdagavond 23 maart 2023 een filmavond met de film ‘La Vita è Bella’ in de filmzaal van het Annahuis in Raalte. Nadien gaan we kort met elkaar in gesprek over deze film.

La Vita è Bella is een Oscarwinnende film van Roberto Benigni over een Joodse man die zijn zoontje wil beschermen tegen de gruwelijke realiteit van een concentratiekamp. Wanneer hij en zijn zoontje het slachtoffer worden van de Holocaust, gebruikt hij een perfecte mix van wilskracht, humor en verbeeldingskracht om zijn zoon te beschermen.

De filmzaal is open vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur starten we met de film. De film duurt 112 minuten. Nadien gaan we kort napraten over deze film.
Deze inspirerende avond wordt gehouden op donderdag 23 maart a.s. in de filmzaal van het Annahuis, De Plas 8, 8102 CS Raalte.

De kosten voor deze filmavond zijn  €10.00 p.p. inclusief koffie/thee.
Graag op de avond zelf contant te voldoen.

Aanmelden kan via spiritualiteitscafe@parochieheiligkruis.nl.

Heb je vragen, deze kun je aan dit e-mailadres sturen