Vieringen - Op Locatie

Alle vieringen zijn afgelast tot 31 mei.

KLIK HIER VOOR INFORMATIE OVER LIVE VIERINGEN

Het leek eindeloos... Half maart kwam het bericht dat de kerkdiensten in de kerken niet meer konden doorgaan. Maar nu zijn de kerkdeuren weer opengegaan, zij het met de nodige regels en beperkingen.  Die regels en beperkingen zijn opgelegd door zowel de overheid als vanuit het bisdom.  Voor u als kerkganger is belangrijk om te weten dat u - net als voor museumbezoek- vooraf een plaats moet reserveren. Reserveer alleen voor een viering als u geen gezondheidsklachten hebt.

Dat kan vanaf 29-6-2020 via deze knop:

U ziet duidelijk of het gaat om een eucharistieviering of een woord- en gebedsdienst en u ziet meteen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
De reserveringen staan open vanaf maandagochtend voorafgaand aan de weekendviering. Dit kunt u doen t/m donderdagavond voor de viering, daarna wordt de reserveringsmogelijkheid voor deze viering gesloten.

Beschikt u niet over internet? Dan kunt u bellen met de lokale secretariaten tijdens de reguliere openingstijden te vinden in de lokale parochiebladen.

De doordeweekse vieringen gaan ondertussen allemaal weer door. Overal in de kerk, niet in de kapellen om de afstand te kunnen garanderen. U bent van harte welkom in deze vieringen. U hoeft niet vooraf te reserveren, maar bij de deur zal uw naam genoteerd worden en een telefoonnummer.

Ondanks alle beperkingen wensen wij u hele mooie vieringen. Weet u van harte welkom!

Een overzicht van alle komende vieringen, weergegeven per locatie: