Luttenberg - publicatie: 03 oktober 2022

Zondag 9 oktober: Top-700 viering

Zondag 9 oktober: Top-700 viering Afgelopen zomer stond Luttenberg 4 dagen in het teken van de Luttenbergse Top-700. Een muzikaal evenement vanuit Elckerlyc als een opwarmer voor het Luttenbergs Feest. In deze Top-700 kwam een grote variatie aan muziekstijlen voorbij. Stevige muziek voor de rockers, maar ook mooie, gevoelige liedjes met een diepere betekenis. In samenspraak met de organisatie van de Top-700 heeft de Pastoraatsgroep een selectie van liedjes gemaakt die prima in de kerk te beluisteren zijn. Deze liedjes worden deels live gezongen. Andere liedjes worden van cd gedraaid. De liedjes worden door passende teksten met elkaar verbonden. Het is dus geen traditionele viering op zondag 9 oktober. We nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn en zo op een andere manier te ‘vieren’ dat (pop)muziek en kerk heel goed samen gaan.