Algemeen - publicatie: 18 maart 2021

Chrismamis 31 maart 2021

Gezien de beperkende coronamaatregelen vindt de Diocesane Chrismamis dit jaar helaas in zeer beperkte kring plaats. Uiteraard had de bisdomstaf gehoopt dat het dit jaar weer mogelijk zou zijn om met vele vertegenwoordigers van onze parochies en geloofsgemeenschappen in Apeldoorn samen te vieren. Dat is echter niet mogelijk.
Daarom wordt de Chrismamis noodgedwongen gehouden in kleine kring – bisschoppen, vicarissen, pastoor Hermens van Apeldoorn – met assistentie van een diaken, de priesteropleiding en enkele cantores. Dit gebeurt op woensdag 31 maart om 15.00 uur in de O.L.V. kerk te Apeldoorn.
Voor deze viering wordt tevens een aantal gelovigen uitgenodigd, men kan zich dus niet opgeven voor deze viering. De kerk zal niet toegankelijk zijn. Wel kan iedereen deze plechtigheid volgen via een livestream van de Apeldoornse Emmaüsparochie, zie: