Algemeen - 21 juli 2020

Bedevaart Kevelaer

Vanwege de coronapandemie zal de jaarlijkse bedevaart vanuit Raalte en omgeving dit jaar helaas niet door kunnen gaan. In de kerken in Kevelaer geldt ook de 1,5 meter regel. Daarnaast is vervoer per touringcar onzeker. Het bestuur van de bedevaart heeft daarom moeten besluiten de bedevaart voor dit jaar te annuleren. Wel proberen we – op uitnodiging van de bedevaartleiding in Kevelaer – om op zaterdag 5 september met enkele broedermeesters naar de Troosteres van de Bedroefden te reizen om op haar voorspraak te bidden voor de intenties vanuit Salland. Voor alle intenties zal ook een bedevaartkaars worden ontstoken. Onze kaars zal dan, zoals elk jaar, een plaatsje krijgen in de kaarsenkapel. Als u intenties heeft kunt u die meegeven aan de broedermeester / contactpersoon in uw locatie of deponeren in de brievenbus van de pastorie van de Basiliek, Kerkstraat 8.

Namens de Broederschap,
Hoofdbroedermeester Ben Lokate en pastoor Ronald Cornelissen