Algemeen - 23 juni 2020

Carin Herms, nieuwe koster H. Kruisverheffing

nieuwe koster H. KruisverheffingGraag stel ik mij voor als de nieuwe koster van de Heilige Kruisverheffing.

Mijn naam is Carin Herms. Wellicht kent u mij nog als schoolmeisje van de Mariaschool, als leerling van het Florens Radewijn College, als docent Catechese op diezelfde school,als vrijwilliger bij het jongerenpastoraat van de Pauluskerk of als begeleider van 16+jongeren die een week naar Taizé gingen. Of gewoon als moeder van 2 kinderen, iemand die graag wandelt en fietst en vooral blij wordt op een van de Waddeneilanden.

Samen met het team van kosters hoop ik op een prettige samenwerking met alle betrokkenen van deze parochie. Ik zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat de kerk een plek is, waar eenieder zich thuis voelt om te vieren, te rouwen, te bidden, te zingen of stil te zijn; om elkaar en God te ontmoeten.