De Parochie

Algemeen - 08 juli 2019

STEMMEN voor Ariëns Prijs!

HARTVERWARMEND…. Dat was de Boerenpelgrimstocht van 11 mei j.l. In de ochtend en middag vertrok een groep belangstellende mensen voor een tocht langs boerenwaarden. Mensen vanuit de buurt of uit een naburig dorp, maar ook deelnemers die al een hele weg hadden afgelegd om naar ons boerenland in Haarle te komen. Ieder deed mee met een persoonlijke reden. Dit keer deelden ook enkele ‘nieuwe’ boeren en boerinnen hun verhaal  tijdens de tocht, over hun boerenwaarden, hun passie en het zoeken naar evenwicht. Geraakt worden door de schoonheid van de natuur, door het verhaal van de boeren, met respect voor de schepping en het leven van de boer. Er ontstonden mooie gesprekken, openhartig soms, met een lach en een traan. Elkaar echt ontmoeten….over waarden, zonder waarde-veroordeling. Hier voelt een mens zich gesteund door. De boeren in hun verhaal en de boerenpelgrims in ieders persoonlijk verhaal. Bewust worden dat we als mens maar weinig van elkaar verschillen en toch uniek zijn. En wat een pareltjes van boodschappen ontvingen we van alle deelnemers.    

Hartverwarmend!

Dit initiatief is een samenwerking tussen KIP en  Boer en Mens.

STEMMEN voor Ariëns Prijs!
Draagt u de Boerenpelgrimstocht ook een warm hart toe? Gelooft u ook in het delen van Waarden en Betekenis? Van Boer en Mens, als Mens tot Mens?
Stem via: www.dkci-utrecht.nl/stemmen-ariens-publieksprijs/  nr. 10:  Boerenpelgrimstocht Haarle Alvast bedankt voor uw stem!

 

Meest recente berichten