Overledenen

Op 22 juli 2021 is de heer Hermanus Johannes (Herman) Horenberg op 95 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Dinie Horenberg - Schimmelpennink. Hij woonde op de Stevenskamp te Heeten.

Op dinsdag 27 juli is er in de parochiekerk te Mariënheem van 19.30 tot 20.15 uur gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

De uitvaart vindt in besloten kring plaats op woensdag 28 juli om 10.30 uur in de parochiekerk te Mariënheem waarna Herman begraven wordt op het naastgelegen kerkhof.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 19 juli 2021 is mevrouw Johanna Theresia Maria (Annie) Ten Hove - Jansen Holleboom op 95 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Gerard ten Hove. Zij woonde op de Stevenskamp te Heeten.

Zaterdag 24 juli wordt om 10.30 uur de uitvaart gehouden in de parochiekerk te Mariënheem.

Aansluitend wordt zij op het naastgelegen kerkhof begraven.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 25 juni 2021 is de heer Bernardus Hendrikus (Bend) van der Vegt op 85 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Mieke van der Vegt - Wolfkamp. Hij woonde aan de Boetelerveldweg 1a, 8106 RC te Mariënheem.

Op woensdag 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren bij Bend thuis.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 30 april 2021 is de heer Hendrikus Arnoldus (Hein) Solen op 90 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Riek Solen - Rouhof. Hij woonde in het Hofstedehuis te Raalte.

Op woensdag 5 mei is om 11.00 uur de uitvaartdienst in de parochiekerk te Mariënheem, waarna Hein wordt begraven op het naastgelegen kerkhof.

Voor aanvang van de dienst is er in de kerk gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

Moge hij rusten in vrede.

Op 21 maart 2021 is de heer Hermanus Johannes Maria (Harrie) Koolhof op 70 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde aan De Jongstraat 7, 8106 AM te Marienheem.

Harrie is in besloten kring gecremeerd.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 04 maart 2021 is mevrouw Dinie Hutten - Kruiper op 60 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Henrie Hutten. Zij woonde aan de Ten Haveweg 19, 8106 PH te Mariënheem.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Dinie en de familie te condoleren op woensdag 10 maart van 18.30 tot 20.00 uur in de parochiekerk te Mariënheem.

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Dat zij moge rusten in vrede.