Overledenen

Op 09 oktober 2021 is de heer Antonius Gerardus (Antoon) Jansen Holleboom op 94 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Marie Jansen Holleboom - Nijenhuis. Hij woonde aan de Ten Haveweg 24, 8106 PH te Mariënheem.

Donderdag 14 oktober is er van 19.30 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren in de OLV Tenhemelopnemingkerk in Mariënheem.

De uitvaart is op vrijdag 15 oktober om 14.00 uur in crematorium Steenbrugge.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 26 september 2021 is mevrouw Bettie Kogelman - Visee op 66 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Gerard Kogelman. Zij woonde aan de Sleutelbloem 7, 8106 BJ te Mariënheem.

Er is gelegenheid om afscheid van Bettie te nemen en de familie te condoleren op vrijdag 1 oktober van 19.30 tot 20.00 uur in de OLV Tenhemelopnemingkerk aan de Nijverdalseweg 32 in Mariënheem.

De crematie zal in kleine kring plaatsvinden.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 16 september 2021 is de heer Hermanus Franciscus Antonius (Herman) Kogelman op 75 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Truus Oortwijn. Hij woonde aan de Wildbaan 11, 8106 AP te Mariënheem.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid te nemen op woensdag 22 september van 14.15 tot 14.45 uur in het Uitvaartcentrum, Duivecatelaan 1 te Nijverdal.

Het afscheid van Herman zal in besloten kring plaatsvinden.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 20 augustus 2021 is de heer Johannes Gerhardus Antonius (Jan) Pleizier op 74 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde aan De Veenhorst 9, 8106 BB te Mariënheem.

Er is gelegenheid om Jan nog een laatste groet te brengen en elkaar te ontmoeten op woensdag 25 augustus van 10.00 tot 11.00 uur

in De Schalm aan de Nijverdalseweg 30 in Mariënheem.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 22 juli 2021 is de heer Hermanus Johannes (Herman) Horenberg op 95 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Dinie Horenberg - Schimmelpennink. Hij woonde op de Stevenskamp te Heeten.

Op dinsdag 27 juli is er in de parochiekerk te Mariënheem van 19.30 tot 20.15 uur gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

De uitvaart vindt in besloten kring plaats op woensdag 28 juli om 10.30 uur in de parochiekerk te Mariënheem waarna Herman begraven wordt op het naastgelegen kerkhof.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 19 juli 2021 is mevrouw Johanna Theresia Maria (Annie) Ten Hove - Jansen Holleboom op 95 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Gerard ten Hove. Zij woonde op de Stevenskamp te Heeten.

Zaterdag 24 juli wordt om 10.30 uur de uitvaart gehouden in de parochiekerk te Mariënheem.

Aansluitend wordt zij op het naastgelegen kerkhof begraven.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 25 juni 2021 is de heer Bernardus Hendrikus (Bend) van der Vegt op 85 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Mieke van der Vegt - Wolfkamp. Hij woonde aan de Boetelerveldweg 1a, 8106 RC te Mariënheem.

Op woensdag 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren bij Bend thuis.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 30 april 2021 is de heer Hendrikus Arnoldus (Hein) Solen op 90 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Riek Solen - Rouhof. Hij woonde in het Hofstedehuis te Raalte.

Op woensdag 5 mei is om 11.00 uur de uitvaartdienst in de parochiekerk te Mariënheem, waarna Hein wordt begraven op het naastgelegen kerkhof.

Voor aanvang van de dienst is er in de kerk gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

Moge hij rusten in vrede.