Overledenen

Op 24 april 2020 is mevrouw Johanna Maria Gerarda (Annie) Wiggers - Westenenk op 82 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Antoon Wiggers. Zij woonde in het Wooldhuis te Heino.

De uitvaart is op vrijdag 1 mei in de kerk te Mariënheem waarna zij aansluitend zal worden begraven op het naast gelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 22 april 2020 is mevrouw Johanna Wilhelmina Maria (Anne) Oosterlaken - Nijboer op 93 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Cor Oosterlaken. Zij woonde in de Swaenewoerd 8102 BE te Raalte.

De uitvaart is op dinsdagmiddag 28 april om 14.00 uur in de kerk van Mariënheem.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 31 maart 2020 is mevrouw Christina Theresia (Gerda) Blankenvoorde - Cents op 68 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Antoon Blankenvoorde. Zij woonde aan de Hakkershoekweg 7, 8106 PN te Mariënheem.

De uitvaart is op zaterdag 4 april in het crematorium te Nijverdal.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 27 maart 2020 is de heer Johannes Antonius Albertus (Jan) te Wierik op 75 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Cisca te Wierik - Derksen. Hij woonde aan De Wildbaan 2, 8106 AP te Mariënheem.

De uitvaart is zaterdag 4 april in het crematorium te Nijverdal.

Dat hij moge rusten in vrede.