Overledenen

Op 30 december 2020 is mevrouw Tonny Heetkamp - Wolfkamp op 88 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Jan Heetkamp. Zij woonde op de Hartkamp, woning G te Raalte.

De afscheidsviering wordt in besloten kring gehouden op woensdag 6 januari 2021 bij uitvaartcentrum Steenbrugge te Deventer, waarna zij zal worden gecremeerd.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 15 december 2020 is de heer Johannes Gerardus (Geert) Gerner op 88 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Miene Gerner - Meijerink. Hij woonde aan De Steege 26, 8106 PD te Mariënheem.

De uitvaart is op maandag 21 december om 10.30 uur in de OLV Tenhemelopneming kerk te Mariënheem.

Aansluitend is de begrafenis op het naastgelegen kerkhof.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 15 december 2020 is mevrouw Mies Lammers - Groote Wolthaar op 100 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Bernard Lammers. Zij woonde aan De Stevenskamp te Heeten.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op vrijdag 18 december in de OLV Tenhemelopneming kerk te Mariënheem van 19.00 tot 19.30 uur.

De uitvaart zal vanwege de corona maatregelen in kleine kring plaatsvinden.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 15 november 2020 is de heer Jan Pronk op 80 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Mariet Pronk - Vloedgraven. Hij woonde aan De Hagebelt 32, 8106 BD te Mariënheem.

Er is geen condoleance. De crematieplechtigheid vindt plaats in kleine kring.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 02 november 2020 is mevrouw Hendrika Maria (Riek) Reins - Gerritsen op 90 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Herman Reins. Zij woonde aan de Keizerskamp 10, 8106 AN te Mariënheem.

De uitvaart is op zaterdag 7 november om 10.30 uur in de OLV Tenhemelopneming kerk te Mariënheem, waarna zij begraven zal worden op het naastgelegen kerkhof.