ALLE  vieringen zijn afgelast tot en met 31 mei

U kunt wel live de viering volgen die wordt gestreamd. Dat kan alleen tijdens de viering.

En u kunt dezelfde dag vanaf ongeveer 16.00 uur diezelfde dag de viering terugkijken als video.

Klik op de knop voor de video's van de zondagsviering:

play

Klik op de knop voor de live-stream (video) van de viering  van woensdag 25 maart om 10.00 uur

play

Eigen vieringen via internet
Vieringen door het pastoraal team kunt u op zon- en feestdagen volgen (op computer, tablet of smartphone) via een link op onze websites. Ze worden dan via YouTube live uitgezonden. U kunt later ook terugkijken. We gebruiken de volgende link op YouTube: RK-Overijssel zuid west. Daar kunt u de viering van afgelopen zondag terugkijken.
- Woensdag 25 maart om 10 uur - Hoogfeest van de Aankondiging van de Heer / Maria Boodschap – pastoor Ronald Cornelissen en pastoraal werker Wilhelmien Wichers Schreur vanuit de H. Dionysiuskerk te Rijssen
- Zondag 29 maart om 10 uur – Vijfde zondag van de Veertigdagentijd – pastor Gé Nijland en pastoraal werker Clazien Broekhoff vanuit de H. Pauluskerk ter Raalte

Eigen vieringen via kerkradio
Een aantal geloofsgemeenschappen heeft het initiatief opgepakt om via de kerkradio korte gebedsvieringen uit te zenden. Tot nu toe bij ons bekend:
- Mariënheem: iedere ochtend 9.00 uur
- Luttenberg: dinsdags 19.00 uur; vrijdag 9.30 uur; zondag 9.30 uur

Zondagsvieringen op TV
Komende zondag zendt RTV-Oost een oecumenische gebedsviering uit vanuit de Broederenkerk te Deventer om 10.00 uur. Voorgangers pastoor Ronald Cornelissen en Ds Catharinus van den Berg.
- Op NPO2 zendt de KRO om 10.00 uur de zondagsmis uit vanuit Roelofarendsveen. Celebrant is pastoor Jack Glas.

Klik hieronder voor de vieringen van 1 van de locaties

Vieringen van de H. Kruisverheffing