Klik op onderstaande link om de laatste mededelingen in te zien.

locatiemededelingen H.Marcellinus

Voor het coronanieuws ga je naar het tabblad "De parochie". Hier zie je links op het scherm "corona nieuwsbrief" en "vieringen"en "bereikbaarheid".

Hier staat het laatste nieuws vanuit de parochie vermeld.

De nieuwsbrief ligt ook om mee te nemen achter in de kerk.

Daar ligt ook een handleiding m.b.t. de wijze waarop men op de website komt.

Nieuws vanuit de H. Marcellinuskerk.

De kerk is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.

In verband met de coronavirus zijn er voorlopig tot en met 1 juni geen vieringen in de H. Marcellinus kerk te Broekland.

De vormselviering van 18 april gaat dus ook niet door. Er is onvoldoende tijd om een en ander voor te bereiden.

Misintenties die voor die periode zijn aangevraagd worden doorgeschoven naar de vieringen vanaf 1 juni.

De misintenties worden ook gelezen tijdens de digitale uitzendingen (zie tabblad "parochie" knop betreffende vieringen)

ATTENTIE

Wil diegene die dit leest ook even kijken of er misschien familie/buren/kennissen zijn die niet op deze site kunnen komen omdat ze misschien geen laptop/tablet of computer hebben. Denk hier b.v. aan de oudere parochianen.  Wijs hen op de mogelijkheid een nieuwsbrief achter uit de kerk te halen.