Mededelingen

i.v.m. de te verwachten slechte weersomstandigheden hebben wij besloten de viering van a.s. zondag 14 februari niet door te laten gaan.

De geplande misintenties worden in de Kruisverheffing gelezen.

De Actie kerkbalans 2021 heeft € 15.937,50 opgebracht.

Allen bedankt voor de bijdrage.

Klik op onderstaande link om de laatste mededelingen in te zien.

locatiemededelingen H.Marcellinus

Klik op onderstaande link om de powerpoint-presentatie in te zien van de bijeenkomst van 22 oktober (sluiting Marcellinus kerk)

Nieuws vanuit de H. Marcellinuskerk.

De kerk is op zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur.

In verband met de coronavirus is er voorlopig 1 x per 3 weken een viering in de H. Marcellinuskerk te Broekland.

Het maximum aantal bezoekers is 30.

Misintenties die aangevraagd worden, worden in de weekenden dat er hier geen viering is gelezen in de Kruisverheffing.

De vieringen in de Kruisverheffing zijn te volgen via de digitale uitzendingen (zie tabblad "parochie" knop betreffende vieringen)