Wat is Kinderkerk

Kinderkerk is sinds 2013 een begrip geworden. Een aantal keren in het jaar is er een viering van een 45 minuten voor kinderen van de leeftijd van 3 tot ongeveer 10 jaar. Jongere broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom, want Kinderkerk is voor ieder kind.

De opzet van de kinderkerk is bedoeld om kinderen bekend te maken met mooie verhalen uit de Bijbel. We proberen om de verhalen zo beeldend mogelijk vorm te geven want dit spreekt de jongere kinderen erg aan. Zo proberen we aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Elke viering bestaat eigenlijk uit dezelfde opzet, zodat de kinderen vertrouwd en bekend raken met de liedjes die we zingen en de dingen die we doen. Alleen het verhaal en het lied bij het verhaal is elke keer anders. We zingen samen gezellig liedjes, we steken kaarsen aan en bidden daarbij, luisteren naar een mooi verhaal.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wel eens een kijkje komen nemen, u bent van harte welkom!
(Onder het kopje nieuws kan u zien wanneer er vieringen zijn)

Achter de kinderkerk zit een werkgroep. Deze werkgroep bestaat uit een aantal enthousiaste mensen en pastor Clazien Broekhoff.

Wilt u meer informatie over de kinderkerk dan kunt u altijd mailen naar kinderkerk@gmail.com .