Voorbereiding Eerste Heilige Communie en Vormsel

De voorbereiding voor de Eerste Heilige Communie en het Vormsel begint op zondag 21 november en u kunt zich daarvoor aanmelden via  gezinszondag@parochieheiligkruis.nl

De voorbereiding wordt gedaan tijdens de gezinszondagen van onze parochie.

De gezinszondagen organiseren we voor alle gezinnen in onze parochie. Het begint met een kindvriendelijke eucharistieviering om 10.30 uur in de H. Kruiskerk. Tijdens deze viering kunnen de kinderen ook meehelpen in de liturgie, bijvoorbeeld door iets voor te lezen, of de misdienaars te helpen.

Daarna gaan we gezellig samen lunchen. Na de lunch is er aansprekende catechese voor de kinderen en hun ouders in verschillende groepen waaronder de voorbereidende catechese voor de Eerste Heilige Communie en het Vormsel.

Een programma waaraan alle kinderen kunnen meedoen. We hopen dat de gezinszondagen een thuis worden voor de gezinnen in onze parochie, waar ze elkaar kunnen vinden en leren kennen.

Mochten jullie andere gezinnen kennen die het leuk vinden om aan te sluiten bij de gezinszondag, geef het aan hen door! Iedereen is van harte welkom, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!