Gezinszondag

Yes! We zijn gestart met de gezinszondagen!

De volgende gezinszondag is op 21 november om 10.30 uur,  a.s. in de H. Kruiskerk om 10:30 uur.

Je bent welkom samen met je ouders, broers en zussen en zelfs je knuffel mag mee!

Wat doen we?

We vieren eerst samen de mis. Misschien vind je het wel leuk om mee te doen? Door iets te lezen, of door de misdienaars te helpen?

Daarna eten we gezellig samen met de andere gezinnen die meedoen.

Verder beginnnen we met de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie en het Vormsel voor de kinderen van groep 4 en 8. Voor alle andere kinderen hebben we weer leuke activiteiten.

Dus: We zien je graag op 21 november in de H. Kruiskerk! En als je komt neem je dan iets mee voor de voedselbank? Achter in de kerk staat een krat waar je dat in kan doen. Na afloop wordt dat dan naar de voedselbank gebracht.