Jongeren

Midden in de winter al denken aan een leuk zomerkamp…. YES!!!!
Het bisdom organiseert ook komende zomer in HAARLE voor kinderen en tieners een ontzettend gezellige mogelijkheid waar ook onze pastor Gauthier de Bekker weer bij betrokken is.
Gezien de ervaringen van enkele kinderen uit onze parochies van vorig jaar zou ik zeggen: DOEN!!!

KINDERKAMP ‘VRIENDEN VOOR HET LEVEN’
Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: Wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!
Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 29015399.

• Wanneer: 31 juli t/m 5 augustus
• Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
• Voor wie: Jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar
• Aantal deelnemers: Maximaal 30
• Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten
• Kosten: € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75 per extra kind (voorbeeld: 2 kinderen = € 200 i.p.v. € 250)
Aanmelden kan tot 30 juni 2021

TIENERKAMP: HEROES ONLY
Ook deze zomervakantie organiseren we weer een bijzonder tienerkamp. Dit keer is het thema ‘Heroes only’. We zullen verschillende helden ontmoeten, zowel Bijbelse als eigentijdse helden. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de held die jij bent! Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen met uitdagende spellen, mysterieuze uitstapjes en spannende catecheses. Doe je mee? Jij bent toch ook een held?
Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 29015399.

• Wanneer: 31 juli t/m 5 augustus
• Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Delle, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
• Voor wie: Tieners (j/m) van 13 t/m 16 jaar
• Aantal deelnemers: Maximaal 30
• Hoofdleiding: Bas Kolfschoten, Rik Ledoux & priester Gauthier de Bekker
• Kosten: € 145 p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener (voorbeeld: 2 tieners = € 240 i.p.v. € 290)
Aanmelden kan tot 30 juni 2021

Voor beide kampen: aanmelding: www.jongaartsbisdom.nl/kinder-en-tienerkamp-2021

AANMELDINGSFORMULIER
Voornaam *

Achternaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer thuis *

Geboortedatum *

Geslacht:
Jongen/Meisje

Geeft zich op voor:
Kinderkamp 7 t/m 12 jaar/Tienerkamp 13 t/m 16 jaar

Naam parochie (indien van toepassing)

Polisnummer ziektenkostenverzekering + verzekeraar *

Eventuele medicijnen

Eventueel dieet

Zwemdiploma's *

In noodgevallen waarschuwen *

Relatie tot het kind/de jongere *

Telefoon(nood)nummer *

Eventuele opmerkingen

* Deze velden zijn verplicht

WERELDJONGERENDAGEN UITGESTELD !!!

De Wereldjongerendagen in Lissabon van 2022 worden vanwege de coronacrisis een jaar uitgesteld naar augustus 2023. Dat heeft het Vaticaan op 20 april bekendgemaakt.

Ook de Wereldgezinsdagen in juni 2021 zijn verplaatst, deze staan nu gepland voor juni 2022. Hiertoe heeft paus Franciscus besloten in overleg met het Dicasterie voor Leken, Gezin en Leven. Het besluit is genomen vanwege de huidige gezondheidssituatie en de gevolgen daarvan voor de voorbereidingen op beide evenementen wereldwijd, die vaak al meer dan een jaar van tevoren beginnen. Te denken valt dan aan het boeken van vliegreizen en hotels. Maar ook het mogelijke risico voor het bijeenbrengen van jongeren en gezinnen speelt een rol nu nog niet te zeggen valt hoe de situatie in verband met het coronavirus zich verder zal ontwikkelen.

Kijk hier voor verslagen van / informatie over de vorige twee Wereldjongerendagen:
– 2019 Panama
– 2016 Krakau