Palmpasen stokken maken

zaterdag 01 april - 13:00 uur

Op zaterdagmiddag 1 april kun je in het Parochiecentrum van de H. Kruisverheffing een Palmpasenstok maken. De kosten voor het maken van de Palmpasenstok zijn € 3,00 per kind. Wij zorgen voor de uitleg en de materialen tussen 13.00 een 15.00 uur.
Het is een inloopbijeenkomst, dus kom wanneer het jou het beste uitkomt.

Geef je op via een email naar gezinszondag@parochieheiligkruis.nl.

Wil je daarbij je naam en leeftijd zetten? En of je wel/niet een stok van thuis mee neemt?

Kun je op 1 april geen stok maken, maar wil je wel mee doen met de Kinder-Palmpasenviering? Je kunt ook je eigen stok thuis versieren.
Bij het secretariaat (Kerkstraat 8) kun je tussen 20 en 31 maart een pakketje met materialen ophalen. Je zorgt dan zelf voor een haantje en een (palm)takje. Het secretariaat is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur geopend. We zien je dan graag op zaterdag
1 april mét versierde stok om 15.45 uur voor de H. Kruisverheffing.
Als je nog een Palmpasenstok hebt van vorig jaar en je wilt dit jaar komen, wil je dan de stok bij de H. Kruisverheffing afgeven? In het portaal van de linker zijingang staat een tafel waarop je de stok kunt achterlaten.