Lourdes bedevaart parochie H. Kruis

21 september - 26 september

Lourdesbedevaart parochie H. Kruis in september 2023

Van 21 t/m 26 september 2023 organiseren wij vanuit Parochie Heilige Kruis een bedevaart naar Lourdes. Deze bedevaart is voor iedereen, maar dit jaar is er specifiek  ook aandacht voor mensen die zorg nodig zijn (zorgvraag in overleg). Daarom hebben wij een hotel gereserveerd met  zorgmogelijkheden.

Op bedevaart gaan is het samen komen van jong en oud, ziek en gezond. Een plek voor ontmoeting met inhoud, samen bidden, praten, luisteren en lachen met aandacht en respect en waar nodig elkaar helpen.

Wilt u ook eens een Lourdesreis meemaken, ervaren wat deze plek met mensen doet, op reis gaan om mensen ècht te ontmoeten, dan kunt u zich nu aanmelden.  Hebt u zorg nodig dan komen wij in een persoonlijk gesprek  overleggen wat u aan zorg nodig bent en wat wij aan zorg kunnen bieden.  Samen gaan we op reis om gesterkt door Maria en Bernadet, met mooie herinneringen huiswaarts te keren.

Wij gaan met een kleine groep, 25 mensen inclusief vrijwilligers, vertrek vanaf vliegveld Maastricht. Kosten zorghotel € 1.095,- en toeslag 1 persoonskamer € 185,-. De busreis naar Maastricht wordt nu geschat op  € 35,- (heen en terugreis).

Opgave voor deze bedevaart kan bij Marion Kogelman

Telefoon       0572-365448 of 06-18291938

Mail               mkogelmanbloo@gmail.com

Klik hier voor de flyer: Lourdesbedevaart Flyer 2023