Kinderkamp en tienerkamp 2023

12 augustus - 17 augustus

Na de succesvolle editie van 2022 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2023 weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

KINDERKAMP Koning(in) voor een week

Wat zou jij doen als je koning of koningin was? Hoe denk je dat het is om een land te regeren en in een paleis te wonen? Wil jij eens een weekje koning(in) zijn? Ga dan mee op het kinderkamp van Aartsbisdom Utrecht! Met het thema ‘Koning(in) voor een week’ gaan we tijdens het kinderkamp kijken naar verschillende verhalen uit de bijbel waar koningen en koninginnen in voorkomen. Daarnaast organiseren we allerlei leuke activiteiten, gaan we spelletjes spelen, knutselen, keten, zwemmen, lekker eten en nog veel meer!

Wanneer:                  12 tot en met 17 augustus 2023
Waar:                          Kampeerboerderij de Heidebloem
Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
Wie:                             Kinderen van 7 t/m 12 jaar
Aantal deelnemers:    Maximaal 30
Hoofdleiding:              Vicaris Hans Pauw en Anne en Remco Peters
Kosten:                       € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75 per extra kind (voorbeeld: 2 kinderen = € 200 i.p.v. € 250)

Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2023

TIENERKAMP Reis rond de wereld

Goed nieuws: we gaan weer op reis! Dit keer niet door de tijd, maar rond de wereld! We bezoeken de hoogste bergtoppen en duiken in de diepste zeeën. Zo maken we kennis met allerlei verschillende culturen, dieren en planten die onze prachtige aarde kent. Tijdens de vele spellen krijg je de kans om je te bewijzen als echte ‘globetrotter’. Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere uitstapjes en catecheses op het programma. Ga jij mee met ons op avontuur? Meld je dan snel aan!

Wanneer:                    12 tot en met 17 augustus 2023
Waar:                          Kampeerboerderij de Heidebloem
Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
Wie:                            Tieners van 13 t/m 16 jaar
Aantal deelnemers:    Maximaal 30
Hoofdleiding:              Priester Gauthier de Bekker, Rik Ledoux en Bas Kolfschoten
Kosten:                       € 145,- p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95,- per extra tiener (voorbeeld 2 tieners = € 240,- i.p.v. € 290,-)

Aanmelden via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2023

Meer informatie over beide kampen via e-mail: zomerkampen.aartsbisdom@gmail.com


Klik hier voor meer info: Flyer Zomerkampen 2023