Busbedevaart naar Echternach (Luxemburg)

29 mei - 31 mei

Ga op 29 (Tweede Pinksterdag), 30 én 31 mei mee op busbedevaart met het Aartsbisdom Utrecht naar Echternach in Luxemburg! Daar wordt bij het graf van Sint Willibrord, de eerste aartsbisschop van Utrecht en de apostel van Nederland, de “Springprocessie” gehouden. Daaraan nemen we met onze groep deel. We verblijven in hotel Koch-Schilt in Irrel, vlakbij Echternach.

We vertrekken op 29 mei vanuit Deventer via Utrecht naar de H. Amelbergabasiliek in Susteren, waar we de Eucharistie vieren. ’s Middags reizen we door naar het hotel; na het diner gaan we naar Echternach voor het plechtig Lof in de basiliek.

Op 30 mei wonen we na het ontbijt de plechtige Eucharistieviering bij in de basiliek om daarna deel te nemen aan de Springprocessie. De middag en avond (na het diner in het hotel) zijn ter vrije besteding.

De volgende ochtend vertrekken we naar Trier en reizen vervolgens door naar Thorn, waar we de Eucharistie vieren en de abdijkerk bekijken. Na de warme maaltijd in Thorn volgt de slotetappe huiswaarts. De geplande aankomst is rond 20.00 uur in Utrecht en rond 21.00 uur in Deventer.

De reisleiding en pastorale begeleiding zijn in handen van vicaris Cornelissen. De prijs is € 245,00 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). Toeslag eenpersoonskamer (beperkt beschikbaar) bedraagt € 50,00.

Voor informatie en opgave: Ben Lokate, email: lokate@aartsbisdom.nl.  Zie ook www.aartsbisdom.nl/bedevaarten .