Algemeen - 21 oktober 2019

TV-Opname Kerstnachtdienst in Lettele

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM OM DEZE OPNAME BIJ TE WONEN!
Op zaterdag 21 december is er een heel bijzondere  dienst  in de RK Nicolaaskerk in Lettele. Dan is er een opname van de Kerstnachtdienst in de streektaal door RTV-OOST. Het is elk jaar weer een feest om daarbij aanwezig te kunnen zijn. De feestelijke Kerstnachtdienst in streektaal wordt met Kerst meerdere keren per TV en per radio uitgezonden.
De voorgangers zijn ds. Klaas van der Kamp en bisschoppelijk vicaris Ronald Cornelissen. Aan deze viering werken kinderen uit Lettele mee, evenals het koor TODA uit Rijssen. Zij verzorgen de koorzang en de instrumentale intermezzo’s. De lezingen worden verzorgd in verschillende variëteiten van de streektalen van Overijssel.
De opname van deze Kerstnachtdienst begint om half acht en duurt ongeveer een uur. De kerk gaat open om 19.00 uur
U kunt erbij zijn. Laat deze kans niet voorbij gaan.
RTV-OOST zal u graag ontvangen.