Algemeen - 26 augustus 2019

Boerderijviering Broekland - 6 oktober 2019

Boerderijviering zondag 6 oktober 10.00 uur Te gast bij: Berend Dijsselhof en Rob Strijdveen, boerderij Nieuw Salland Wijheseweg 49, Broekland

Twee jaar geleden hebben we voor de eerste keer, opgezet vanuit de werkgroep Kerk In Platteland (KIP), een boerderijviering gehouden. Dit was een bijzondere viering met grote belangstelling. Inmiddels zijn we samen gaan werken met Boer-en-mens. Met hen hebben we twee jaar op rij boerenpelgrimstochten georganiseerd.

Dit najaar gaan we weer een boerderijviering houden. We zijn te gast bij Berend en Rob, op boerderij Nieuw Salland, Wijheseweg 49 op de weg van Broekland naar Raalte (of van Raalte naar Broekland, het is maar hoe je het bekijkt).

Thema van de viering zal zijn: Kerk-zijn tussen de strobalen. Na de viering kunnen mensen, die dat willen, het bedrijf bekijken.

We hopen op veel bezoekers!

Lonneke Gunnink – van den Berg, mede namens KIP en Boer-en-mens.