Algemeen - 08 juli 2019

Boerderijdienst 25 augustus 10.00 uur

Boerderijdienst 25 augustus 10.00 uur Heleen en Wilco van Beek Raalterweg 49 (Diepenveen)

Al enige tijd worden er tweejaarlijks boerderijdiensten georganiseerd door de werkgroep Kerken en Landbouw. We zijn dan te gast op een boerderij. Op 25 augustus is het weer zo ver. Dit jaar zijn we te gast bij een pachtboerderij van Stichting IJssellandschap, bij de familie Heleen en Wilco van Beek. Hun boerderij staat aan de Raalterweg 49. (Vanuit Deventer gekomen is het de tweede boerderij vanaf Nieuw Sion aan de linkerkant) De dienst begint om 10.00 uur.

Thema van de dienst is: Rentmeesterschap. Daarover heeft Jaap Starkenburg een goed verhaal te vertellen. Hij is directeur-rentmeester van Stichting IJssellandschap. Heleen is betrokken bij Salland boert en eet bewust. Wilco zal vertellen hoe zij het begrip rentmeesterschap invullen op hun bedrijf. Na de dienst kunnen mensen die graag meer willen horen of zien nog bij alle drie napraten.

Voorgangers zijn: pastoraal werker Lonneke Gunnink en ds. Trijnie Plattje. Muzikale medewerking wordt verleend door Eendracht en Suzan en Mieke ten Have.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Henk Meijer, tel. 0570 – 541347.

We hopen op veel bezoekers en mooi weer!