Algemeen - 12 juni 2019

Bedankbrief koperen jubileadag 8 juni 2019

Het was geweldig hoe we het koperen jubileumfeest van Evelien Reeuwijk, Lonneke Gunnink-van den Berg en Marc Brinkhuis op zaterdag 8 juni in de H. Willibrordkerk te Boskamp hebben gevierd. Vele parochianen vanuit de Heilig Kruisparochie en uit alle Lebuinus geloofscentra zijn naar deze bijzondere dag gekomen om dit feest mee te vieren.

Het was jammer dat het middagprogramma moest worden aangepast vanwege het weer. Maar de bijzondere meditatieviering in de kerk is bij veel aanwezigen in de smaak gevallen. De eucharistieviering werd feestelijk ondersteund door de mooie zang van het dames- en herenkoor! Na de viering, het ludieke stukje van de andere pastores (!) en het felicitatiemoment kon nog gezellig nagepraat worden tijdens de receptie.

We willen de gastvrouwen en gastheer, de koster, de misdienaars, de zangers van het dames- en herenkoor, de dirigente, de collectanten, de lectrice, de bloemenverzorgsters, de koffieploeg, de cateraar, de baksters, de verslagleggers én onze fotograaf hartelijk danken voor hun inzet. Kijk op onze website en ’t komende Zout voor een fotoverslag.

Moge deze dag ons inspireren en onze verbondenheid versterken zodat wij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan. Met Gods zegen en alle goeds!