Algemeen - 16 mei 2019

Week van de Nederlandse Missionaris / Pinksteractie 1 t/m 9 juni 2019

Geloven in de ander. Een wereldwijde missie

Missionarissen geven zó veel en vragen zó weinig. Soms kunnen zij wel wat steun gebruiken. Daarom organiseren we van 1 tot en met 9 juni de Pinksteractie in parochies om geld in te zamelen zodat zij hun belangrijke werk kunnen blijven doen voor de meest armen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.
U kunt daarin het verschil maken. Niet alleen voor honderden missionarissen en missionair werkers – ook voor de mensen met en voor wie zij werken. Steun de actie en laat zien dat we in onze Nederlandse parochies achter onze missionarissen staan. Want hebben wij niet allemaal dezelfde missie?

In de weekenden van 1 - 2 en 8 - 9 juni wordt hiervoor gecollecteerd in de vieringen. U mag ook rechtstreeks geld overmaken. Dit kan op IBAN: NL30 RABO 0171 2111 11