Algemeen - 15 maart 2018

Col Canto zoekt dirigent(e)

Dirigent(e) gezocht

Het koor Col Canto te Luttenberg is dringend op zoek naar een nieuwe dirigent(e).
Col Canto is van oorsprong een kerkkoor. We zingen daarom 1x per maand een dienst in de kerk. Daarnaast geven wij ook jaarlijks een concert. Ons repertoire is heel divers. Het varieert van kerkliederen tot popliederen, van klassiek tot soul. Wij zijn een vierstemmig koor met 25 leden in de leeftijd van 18 tot 55+ jaar. Plezier speelt een grote rol. Tijdens het repeteren wordt er hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een grapje.

We repeteren elke maandag van 19.30-20.45 uur in de kerk in Luttenberg.
Ben jij de enthousiaste dirigent  die wij zoeken neem dan contact met ons op, of kom langs op onze repetitie.

Wil je meer informatie, stuur dan een email naar: Jacqueline Ramaaker, mramaaker@home.nl