Pastoraatsgroep

Pastoraatgroep St. Joseph

Onze pastoraatgroep is een groep vrijwilligers die samen het eerste aanspreekpunt vormen van onze geloofsgemeenschap. Samen met het pastorale team van onze parochie Heilig Kruis dragen wij het welzijn in onze geloofsgemeenschap. De leden van de pastoraatgroep nemen ieder alleen of met anderen in de pastoraatgroep, één van de vier werkvelden onder hun hoede.

Deze vier werkvelden zijn :

Liturgie, Diaconie, Catechese en Gemeenschapopbouw.

Op het gebied van ieder van deze werkvelden zal de pastoraatgroep een sterk ondersteunende en coördinerende taak hebben, maar zal zij ook zelf initiatieven ontplooien. De leden van de pastoraatgroep zullen tevens actief meedoen aan de uitvoering van het pastoraat. Dit in nauw contact met het pastorale team en de diverse werkgroepen. U kunt ieder lid van de pastoraatgroep aanspreken over wat u maar op uw hart heeft aan vragen of opmerkingen met betrekking tot onze geloofsgemeenschap of andere kerkelijke vragen. Dat kan direct de verantwoordelijke voor het werkveld zijn, of één van de anderen als dat voor u makkelijker is. Al naar gelang de vraag kan de pastoraatgroep deze zelf beantwoorden of door spelen naar de juiste persoon of werkgroep, of naar bijvoorbeeld het pastorale team.

15-12-2012 zijn de leden van de pastoraatgroep officieel benoemd en gepresenteerd aan de geloofsgemeenschap. Onder de tab 'foto's pastoraatgroep'  treft enkele foto's aan gemaakt tijdens deze viering.

De werkvelden en de leden van de pastoraatgroep zijn :

Werkveld Liturgie          Marietta Hegeman  0572 - 321010         m.j.g.hegeman@gmail.com

Werkveld Diaconie         Ans Krieger  0572 - 321333                  anskrieger@hetnet.nl

Werkveld Catechese       Betsie Vree Egberts  0572 - 321683      a.a.m.vreeegberts@gmail.com

Werkveld Gemeenschapsopbouw Leo Havekes  0572 -321379     lmhavekes@hotmail.com