Overledenen

Op 11 november 2018 is de heer Robert (Albertus Jozef) Veltmaat op 42 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde aan de Keizerskamp 9 8106 AN te Marienheem.

Robert zal worden herdacht op vrijdag 16 november om 19.30 uur in de parochiekerk van OLV Tenhemelopnerming, Nijverdalseweg 34 te Marienheem.

Aansluitend is er gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in de kerk.

De crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 28 oktober 2018 is de heer Andreas Antonius Gerardus (Andre) Alferink op 60 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Anneke Alferink - Cents. Hij woonde aan de Keizersveldweg 24a 8106 AG te Marienheem.

De avondwake wordt gehouden op donderdagavond 1 november om 19.30 uur in de Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming kerk in Marienheem.

De uitvaartmis is op zaterdag 3 november om 10.30 uur in de kerk te Marienheem, voorganger is dhr. Harry Bloo. Aansluitend zal de crematie plaatsvinden in Nijverdal.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 06 oktober 2018 is de heer Hermanus Johannes (Herman) Kloosterman op 90 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde bij de Paters Maristen Orde te Hulst.

In Woon-Zorgcentrum Sint Jozef te Deventer is op 6 oktober in de Heer overleden de zeereerwaarde pater Hermanus Johannes Kloosterman S.M.. Hij werd geboren op 18 december 1927 te Raalte. Op 24 september 1953 deed hij zijn religieuze professie in de congregatie van de Maristen. Zijn priesterwijding vond plaats op 28 september 1958. In de periode van 13 oktober 1984 tot 1 januari 1998 was hij werkzaam in de zielzorg van het Aartsbisdom Utrecht als pastoor van De Goede Herderparochie te Dinxperlo en als waarnemend pastoor van de HH. Petrus en Paulusparochie te Breedenbroek.

Vrijdag 12 oktober is om 11.00 uur de uitvaart in de Maria Tenhemelopneming kerk te Marienheem, waarna hij zal worden begraven op het naast gelegen kerkhof. Voorganger is pater Jan ter Braak van de Paters Maristen Orde uit Hulst.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 08 juli 2018 is mevrouw Gerritdina Maria (Dieni) Achterhoek - Tibben op 78 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Anton Achterhoek. Zij woonde aan de Hakkerhoeksweg 5 8106 PN te Marienheem.

De avondwake wordt gehouden op donderdag 12 juli om 19.30 uur in de OLV Tenhemelopneming kerk te Marienheem.

Aansluitend is er gelegenheid om afscheid van Dieni te nemen en de familie te condoleren, thuis aan de Hakkershoekweg 5 te Marienheem.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 13 juli om 11.00 uur in het crematorium te Diepenveen.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 01 juli 2018 is de heer Leonardus Gerardus Maria (Leo) Kok op 75 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Berna Kok-Haarsman. Hij woonde aan de Markstraat 98 8102 CL te Raalte.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren op donderdagavond 5 juli in De Schalm te Marienheem van 19.00 tot 19.30 uur.

Vrijdag 6 juli is de uitvaartmis om 10.30 uur in de OLV Tenhemelopneming in Marienheem waarna hij begraven wordt op het naastgelegen kerkhof.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 06 mei 2018 is mevrouw Antonia Bernardina (Toos) Oosterwechel - Wippert op 93 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Willem Oosterwechel. Zij woonde aan de Nijverdalseweg 15 8106 AA te Marienheem.

Er is gelegenheid om afscheid van haar te nemen en de familie te condoleren op vrijdag 11 mei van 19.30 tot 20.00 uur in De Schalm aan de Nijverdalseweg 30 te Marienheem.

Op zaterdag 12 mei is er om 10.30 uur de afscheidsviering in de OLV Tenhemelopneming kerk te Marienheem waarna zij op het naastgelegen kerkhof zal worden begraven.

Dat zij moge rusten in vrede.