Overledenen

Op 04 augustus 2019 is mevrouw Maria Hendrika Gerritdina (Maria) Klein Koerkamp - Temmink op 62 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Rinus Klein Koerkamp. Zij woonde aan de Essenbree 17, 8106 AS te Marienheem.

Er is gelegenheid om afscheid van Maria te nemen en de familie te condoleren op donderdag 8 augustus aan de Essenbree 17 te Marienheem van 19.30 tot 20.30 uur.

De crematie plechtigheid zal vrijdag 9 augustus in besloten kring plaats vinden.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 28 juli 2019 is de heer Jan Vloedgraven op 87 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Diny Vloedgraven - Kruiper. Hij woonde aan de Essenbree 1 8106 AS te Marienheem.

Er is gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en de familie te condoleren op woensdag 31 juli aan de Essenbree 1 te Marienheem van 19.00 tot 20.00 uur.

De crematie plechtigheid zal plaats vinden op donderdag 1 augustus om 10.00 uur in het crematorium te Nijverdal.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 13 mei 2019 is mevrouw Johanna Hendrika (Annie) Langkamp - Bruggeman op 79 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Bernard Langkamp. Zij woonde aan de Wissinkweg 33a 8106 PG te Marienheem.

De uitvaartmis voor mw. Langkamp - Bruggeman wordt gehouden op zaterdag 18 mei om 11.00 uur in de OLV Tenhemelopnemingskerk in Marienheem met als voorganger pastoor Verweij.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede

Op 03 april 2019 is de heer Franciscus Johannes Maria (Frans) Alferink op 62 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Wilhelmien Alferink - Kemper. Hij woonde aan de Schoonhetenseweg 2 8106 AE te Marienheem.

Frans wordt herdacht op zondag 7 april om 19.30 uur in de parochiekerk van OLV Tenhemelopneming, Nijverdalseweg 34 te Marienheem.

Aansluitend zal er gelegenheid zijn om de familie te condoleren in de kerk.

De crematie vindt plaats in besloten kring.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 10 maart 2019 is mevrouw Johanna Maria (Annie) Kogelman - Tibben op 91 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Antoon Kogelman. Zij woonde aan Het Averbergen 1 8121 CA te Olst.

De uitvaartdienst voor mevrouw Kogelman is op vrijdag 15 maart in de OLV Tenhemelopnemingskerk te Marienheem om 10.30 uur.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.