Overledenen

Op 13 mei 2019 is mevrouw Johanna Hendrika (Annie) Langkamp - Bruggeman op 79 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Bernard Langkamp. Zij woonde aan de Wissinkweg 33a 8106 PG te Marienheem.

De uitvaartmis voor mw. Langkamp - Bruggeman wordt gehouden op zaterdag 18 mei om 11.00 uur in de OLV Tenhemelopnemingskerk in Marienheem met als voorganger pastoor Verweij.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede

Op 03 april 2019 is de heer Franciscus Johannes Maria (Frans) Alferink op 62 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Wilhelmien Alferink - Kemper. Hij woonde aan de Schoonhetenseweg 2 8106 AE te Marienheem.

Frans wordt herdacht op zondag 7 april om 19.30 uur in de parochiekerk van OLV Tenhemelopneming, Nijverdalseweg 34 te Marienheem.

Aansluitend zal er gelegenheid zijn om de familie te condoleren in de kerk.

De crematie vindt plaats in besloten kring.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 10 maart 2019 is mevrouw Johanna Maria (Annie) Kogelman - Tibben op 91 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Antoon Kogelman. Zij woonde aan Het Averbergen 1 8121 CA te Olst.

De uitvaartdienst voor mevrouw Kogelman is op vrijdag 15 maart in de OLV Tenhemelopnemingskerk te Marienheem om 10.30 uur.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 11 februari 2019 is mevrouw Maria Antonia (Mies) Bruggeman - Jansman op 92 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Hein Bruggeman. Zij woonde aan de Stevenskamp kamer 201, 8111 AR te Heeten.

De uitvaartdienst voor mevrouw Bruggeman is op zaterdag 16 februari in de OLV Tenhemelopnemingskerk te Marienheem om 10.30 uur.

Aansluitend zal zij worden begraven op het naastgelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.