Overledenen

Op 13 augustus 2019 is de heer Johannes Josephus van Rossum op 97 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde Zwolsestraat 18 8101 AC Raalte.

Op 13 augustus 2019 is Jan vcan Rossum op 97 jariage leeftijd overleden.

Vrijdagavond 12 augustus om 19.00 uur is er in de kerk te Broekland gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en de familie te condoleren. Er is geen avondwake.

Zaterdagmorgen om 11.00 uur is de uitvaartviering. Voorganger is pastoor R Cornelissen. Na afloop van deze viering brengen we Jan naar het achter de kerk gelegen kerkhof en zal hij bijgezet worden bij zijn echtgenote.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 07 mei 2019 is de heer Gerardus Johannes Wilhelmus Overmars op 64 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Marieta Schoorlemmer. Hij woonde Pleegsterdijk 7a 8107 AV Broekland.

Na de avondwake van zondagavond is er thuis op Pleegsterdijk 7a Broekland gelegenheid afscheid van Gerard te nemen en de familie te condoleren.

Dat hij moge rusten in vrede.