Overledenen

Op 10 November 2017 is mevrouw Gerritdina Maria Hunneman-Oosterwijk op 90 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Gerardus Hunneman. Zij woonde Rabbershoek 32 8107 AJ Broekland.

Aansluitendaan de avondwake is er gelegenheid de familie te condoleren in de kerk.

De uitvaartviering zal voorgegaan worden door pastor H. Bloo.

Aansluitend zal Dien worden begeleid naar de begraafplaats achter de kerk.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 02 November 2017 is mevrouw José Smeenk op 47 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met J.H.J. Smeenk. Zij woonde oude Deventerweg 9 8121 RK Olst.

José was lid van het koor "Inspiration" en was actief  bij de schoonmaakploeg van de kerk.

De crematie is woensdag 8 november om 12.45 uur in crematorium Steenbruggen in Deventer.

Dat ze moge rusten in vrede.

Op 20 September 2017 is de heer Herman Bosman op 91 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Trees Kleine Schaars. Hij woonde Zwanenwoerd 226 8102 BJ Raalte.

Herman was bijna  elke donderdagmorgen samen met zijn echtgenote Trees Kleine Schaars in Broekland in de kerk. Hij was al een tijdje ziek.

Er is geen avondwake.

Gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren is op maandag 25 september van 19.00 - 19.30 uur in de kerk in Broekland.

De uitvaartplechtigheid is op dinsdag 26 september om 10.30 uur eveneens in Broekland.

Na deze plechtigheid zal Herman op begraafplaats Pleegste worden begraven.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 04 August 2017 is mevrouw Hermina Maria Logtenberg-Haarman op 77 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met H.M. Logtenberg. Zij woonde Langerhorstweg 22a 8107 AL Broekland.

Er is geen avondwake. Woensdagavond is er van 19.00-19.30 uur in de kerk gelegenheid tot afscheid van Minie te nemen en de familie te condoleren.

Donderdagmorgen om 10.30 uur is er een afscheidsviering, waarna Minie zal worden overgebracht naar het achter de kerk gelegen kerkhof.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 17 July 2017 is de heer Johannes Everhardus Folkert op 85 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met C.W. Folkert-Koolhof. Hij woonde Velsdijk16 8124 PP Wesepe.

Jan woonde met Corry al jaren aan de Velsdijk.

Dat hij moge rusten in vrede

Op 07 June 2017 is mevrouw Mies Kleine Schaars-Korenromp op 82 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Hein Kleine Schaars. Zij woonde Neulemansweg 24 8107 AN Broekland.

Mies is thuis. Op zondagavond van 19.00- 19.30 uur is er  gelegenheid om afscheid te nemen van Mies en de familie te condoleren.De condolatie is aan huis. (Neulemansweg 24)