Overledenen

Op 17 april 2018 is mevrouw Anna Maria van Rossum-Reimert op 94 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Hein van Rossum. Zij woonde Boskamp 21 8121 CW Olst.

Er is geen avondwake.

Op vrijdag 20 april is er van 19.30 - 20.00 uur gelegenheid om afscheid van Annie te nemen en de familie te condoleren.

Zaterdag 21 april is er om 11.00 uur een  uitvaartviering. Daarna zullen we Annie begeleiding naar de begraafplaats achter de kerk.

Voorganger in de viering is pastor J. Verweij.

Dat zij  moge rusten in vrede.

Op 02 april 2018 is de heer Gerhardus Antonius Hollegien op 90 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde Jan vcan Arkelstraat 15 8101EN Raalte.

Gerrit heeft jaren aan de Rabbershoek gewoond.

Dat hij moge rusten in vrede

Op 03 maart 2018 is mevrouw Riek Slinkman-Logtenberg op 88 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Slinkman. Zij woonde Jan van Arkelstraat 15 8101 EN Raalte.

Aansluitend aan de avondwake is er in de kerk gelegenheid om de familie te condoleren.

Riek heeft vele jaren aan de van Dongenstraat gewoond tegen over de kerk. Door de afnemende gezondheid woonde  ze de laatste tijd op de Hartkamp.

Dat ze moge rusten in vrede.

Op 08 januari 2018 is mevrouw Gerritdina Teresia Grolleman-Herder op 91 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Harm Grolleman. Zij woonde Stevenskamp 425 8111AZ Heeten.

Mevrouw Grolleman heeft samen met haar man Harm vele jaren gewoond op Neulemansweg 30. Ze verbleef op het moment van overlijden op Stevenskamp te Heeten.

Na de avondwake op vrijdag is er gelegenheid om afscheid van haar te nemen en de familie te condoleren bij de Hoppe.

Ze zal worden bijgezet in het graf van haar man.

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 06 januari 2018 is de heer Everhardus Antonius Maria Boksebeld op 90 jarige leeftijd overleden.
Hij was gehuwd met Toos Boksebeld-Booijink. Hij woonde Pleegsterdijk 21 8107 AV Broekland.

Na de avondwake is er in de kerk de mogelijkheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

Gait wordt na de afscheidsdienst onder begeleiding overgebracht naar de begraafplaats achter de H. Marcellinus.

Dat hij moge rusten in vrede.

Op 19 december 2017 is mevrouw Albertha Wilhelmina Gerharda te Riele op 84 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met W.J.A. Tiebot. Zij woonde Burg.Kerssemakersstraat 46 8101 AP Raalte.

Er is geen avondwake.

Op vrijdag 22 december van 19.00-19.30 uur is er aan de Neulemansweg 6 gelegenheid om afscheid van Bets te nemen en de familie te condoleren.

Bets woonde verle jaren samen met Wim aan de neulemansweg in Broekland

Dat zij moge rusten in vrede.

Op 14 december 2017 is mevrouw Femmigje van der Cozijne op 87 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met H. Logtenberg. Zij woonde Neulemansweg 22a 8107AN Broekland.

Er is geen avondwake.

Gelegenheid om de familie te condoleren is van 19.00-19.30 uur in de H. Marcellinuskerk te Broekland.

Na de afscheidsviering zal Fenny in besloten kring worden overgebracht naar het crematorium.

Dat zij moge rusten in vrede