Overledenen

Op 17 april 2018 is mevrouw Anna Maria van Rossum-Reimert op 95 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Hein van Rossum. Zij woonde Boskamp 21 8121 CW Olst.

Er is geen avondwake.

Op vrijdag 20 april is er van 19.30 - 20.00 uur gelegenheid om afscheid van Annie te nemen en de familie te condoleren.

Zaterdag 21 april is er om 11.00 uur een  uitvaartviering. Daarna zullen we Annie begeleiding naar de begraafplaats achter de kerk.

Voorganger in de viering is pastor J. Verweij.

Dat zij  moge rusten in vrede.

Op 02 april 2018 is de heer Gerhardus Antonius Hollegien op 91 jarige leeftijd overleden.
Hij woonde Jan vcan Arkelstraat 15 8101EN Raalte.

Gerrit heeft jaren aan de Rabbershoek gewoond.

Dat hij moge rusten in vrede

Op 03 maart 2018 is mevrouw Riek Slinkman-Logtenberg op 88 jarige leeftijd overleden.
Zij was gehuwd met Slinkman. Zij woonde Jan van Arkelstraat 15 8101 EN Raalte.

Aansluitend aan de avondwake is er in de kerk gelegenheid om de familie te condoleren.

Riek heeft vele jaren aan de van Dongenstraat gewoond tegen over de kerk. Door de afnemende gezondheid woonde  ze de laatste tijd op de Hartkamp.

Dat ze moge rusten in vrede.