Wonderlijk feest

Terugblik op de kinderkerk viering van zondag 17 november 2013:

Thema: een wonderlijk feest!

Afgelopen zondag was er weer een viering van de kinderkerk. Er waren weer veel kinderen die gezellig met ons mee kwamen doen. Dit keer vierden we de kinderkerk viering in de kerk. Dat was wel even wennen in de kerk maar het ging goed.

Dit keer was het thema; een wonderlijk feest! Het verhaal ging over de bruiloft in Kana.We hebben dit keer het verhaal nagespeeld.Het was echt feest in de kerk want we hadden een bruidspaar dat ging trouwen. Maar er ging op het feest iets verkeerd, op een gegeven moment was de wijn op. Jezus heeft het probleem opgelost door water in wijn te veranderen. Gelukkig kwam het allemaal goed!
We hebben met de kinderen samen lekker ranja gedronken en een cakeje gegeten.

We hebben mooie liederen gezongen en samen kaarsen aangestoken. Het bruidspaar ging aan het einde van de viering weg en we hebben ze uitgezwaaid met mooie ballonnen. Het was dus een echt feest!

Ga hier naar de kleurplaat.

Namens werkgroep Kinderkerk.