Kindje wiegen 2014

Terugblik op de kinderkerk viering van 26 deceber 2014:

Thema: Kindje wiegen

Wat een mooie viering hadden we Tweede Kerstdag! Heel veel kinderen wilden graag meelopen met een ledlichtje tijdens het openingslied Stille Nacht. Een aantal kinderen hebben we verkleed als schaapje, herder of engel en natuurlijk waren ook Jozef en Maria aanwezig. We hebben gehoord en gezien hoe Jozef en Maria een plekje zochten in de herberg en uiteindelijk in een stal terecht kwamen. Hier werd het kindje Jezus geboren. Met behulp van dia's werd het verhaal nog duidelijker gemaakt.

Samen hebben we nog kaarsjes aangestoken, gebeden en gezongen. Wat fijn dat zo veel kinderen een houdbaar product meegenomen hebben voor de boodschappenmand. Namens stichting Caritas heel hartelijk dank hiervoor! Deze producten worden verspreid onder de gezinnen die dat nodig hebben.

We hopen jullie in het nieuwe jaar allemaal weer te zien bij de vieringen van de Kinderkerk.

Namens werkgroep kinderkerk