Het verdwaalde schaapje

Terugblik op de kinderkerk viering van 23 maart 2014:

Thema: het verdwaalde schaapje.

Deze zondag waren er veel kinderen, waaronder ook kinderen die voor de 1e keer kwamen, luisteren naar het verhaal van een herder die voor zijn schapen zorgde.

De herder had wel 100 schapen waar hij voor moest zorgen. Opeens ontdekte hij dat er 1 schaapje weg was. Hij had er nog heel veel over, nog wel 99. Maar de herder vond het zo belangrijk om alle schapen te hebben en niet eentje minder, dat hij op zoek ging naar zijn verdwaalde schaapje. De herder was blij toen hij het verdwaalde schaapje weer had gevonden.

We hebben ook nog een spel gedaan om te kijken of de kinderen ook een goede herder kunnen zijn.
En dat kunnen ze, want de 2 kinderen die even voor herder speelden, zagen direct welk schaapje weg was.

Het spel is hier ook te downloaden, kleur alle schaapjes met een andere kleur in, en laat je vader of moeder er 1 wegnemen. Kijk of jij weet welke kleur schaapje "verdwaald" is.

We hopen jullie een volgende keer weer te zien bij kinderkerk.

hierbij een doolhof puzzel

Namens werkgroep kinderkerk.