Ga je mee?

Terugblik op de kinderkerk viering van zondag 15 september 2013:

Thema: Ga je mee?

Afgelopen zondag was er weer een viering van de kinderkerk. Er waren weer veel kinderen die gezellig met ons mee kwamen doen. Ongeveer 25 kinderen hebben we geteld. Fijn hoor!

Het verhaal ging over Zacheüs. Zacheüs is een tollenaar die het geld van de mensen voor zichzelf houdt. Dit mag natuurlijk niet. Maar nu wil Zacheüs veranderen, maar de mensen in het dorp geloven er niets van.

Jezus komt in het dorp waar Zacheüs woont en Zacheüs heeft gehoord dat iedereen bij Jezus mag horen. Langs de weg is het al heel erg druk en geen plekje meer voor Zacheüs.

Hij klimt in een boom om toch Jezus te kunnen zien.

Jezus ziet Zacheüs in de boom en begint met hem te praten. Zacheüs nodigt Jezus uit bij hem thuis waar ze samen wat gaan eten.

Zo zie je maar weer dat iedereen bij Jezus mag horen en dat Jezus altijd een plekje voor je heeft!

Het verhaal hebben we dit keer verteld aan de hand van dia’s en de kinderen hebben erg aandachtig geluisterd! We hebben nog mooie liederen gezongen en boodschappen verzameld voor de mensen die het nodig hebben.

Na de viering hebben we gezamenlijk wat gedronken.

Ga hier naar de knutselboom.

namens werkgroep Kinderkerk.