Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis,
organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur,
religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

INSPIRATIEWANDELING MET STILTEMOMENTEN VRIJDAG 15 DECEMBER 2017

Het Spiritualiteitscafé van parochie Het Heilig Kruis houdt op vrijdagochtend 15 december 2017 (de in eerdere berichten genoemde datum van zaterdagochtend 16 december is inmiddels vol) een inspiratiewandeling met stiltemomenten in de natuur rondom Nieuw Sion (Diepenveen). Joke van Steenoven en Liedewijde Tielbeek begeleiden de deelnemers bij deze wandeling.

“Eenvoudig voortgaan, en de weg nemen zoals die komt.”

We kennen het allemaal wel, de drukte in de laatste decembermaand. We moeten en willen nog van alles afronden. In de vakantieperiode worden agenda’s vol gepland, zoals afspraken om de klusjes bij huis te klaren. En ook de sociale contacten moeten weer op peil worden gebracht. Zo komen we niet tot rust. Juist in deze tijd helpt stilte om weer eens naar binnen te keren. Welke wegen ben je ingeslagen …….   hoe kan je eenvoudig voortgaan ……en de weg nemen zoals die komt …….? Joke van Steenoven en Liedewijde Tielbeek nemen de deelnemers mee tijdens deze anderhalf uur durende inspiratiewandeling. Er worden oefeningen gedaan waarbij je dicht bij jezelf blijft. Ook gaan de deelnemers ‘kauwen’ op een tekst die tot nadenken stemt.

De wandeling duurt van 9.30  - 12.00 uur, inclusief koffie/thee drinken. De kosten zijn 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Er wordt ongeveer 3 á 4 kilometer gewandeld over kleine bospaden. Het kan nat, koud en modderig zijn. Denk aan warme kleding en waterdicht schoeisel. Aanmelden kan via e-mailadres spiritualiteitscafe@gmail.com. Heb je vragen, deze kun je ook aan dit e-mailadres sturen. De deelnemers krijgen een bevestigingsmail.