Activiteiten

 

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis,organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur,                                                          
religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

 

 

Workshop ”Poer Natoer”

Het spiritualiteitscafé houdt op zaterdagmiddag 13 april 2019 een workshop ‘Poer Natoer’ in het bos in Luttenberg. Onder leiding van Betty Bosgoed laten de deelnemers zich op een bijzondere wijze inspireren door de natuur. Deze bijeenkomst is onderdeel van het jaarthema  ‘Zoek …..’ van het spiritualiteitscafé .

Betty Bosgoed neemt je mee, door middel van een aantal oefeningen die al wandelend gedaan worden, in de stilte en rust van de natuur. Hierdoor kunnen de deelnemers weer even bij zichzelf komen, zonder de ruis en de drukte van alledag. Aan het eind gaan de deelnemers geïnspireerd en met een paar mooie zelf-inzichten en tastbare vindsels naar huis. Soms zien deelnemers hun eigen wens of droom of verlangen weer helder.

Er wordt rustig gewandeld over een afstand van ongeveer 3 km over bospaden. We starten om 13.30 uur in Luttenberg, bij de parkeerplek van het zwembad; aan de Heuvelweg 38, 8105 SZ  Luttenberg. We hebben een tussenstop (door het bos gaande) bij de dagcamping en we wandelen op eigen gelegenheid terug naar de start. Er is evt een auto die mensen terug kan brengen naar de start.

De tocht duurt ongeveer 2 uren met een half uur uitloop. De kosten voor deze workshop zijn €7,50 p.p. inclusief koffie/thee. Graag op de ochtend zelf contant te voldoen. Kleed je wel goed aan en neem evt. iets mee om op te zitten. Neem ook een flesje water en/of paraplu mee. Bij lichte regen gaat de tocht wel door, bij heel veel regen niet. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via spiritualiteitscafe@gmail.com  Heb je vragen, deze kun je aan dit e-mailadres sturen.