Spiritualiteitscafé

 

 

Het Spiritualiteitscafé Raalte organiseert in het seizoen 2017-2018 verschillende activiteiten rondom het thema: "de kringloop van het leven".

Op verschillende momenten in een mensenleven kom je in aanraking met de kringloop van het leven. Je ziet het in de seizoenen terug in de natuur. De seizoenen hebben ook invloed op hoe je je voelt of op de manier hoe je op dat moment in het leven staat. Elk seizoen heeft zo zijn eigenschappen.

In een mensenleven kom je ook in aanraking met geboorte en dood. Twee uitersten. Er zijn naast de geboorte en de dood een tal van gebeurtenissen in een mensenleven. Gebeurtenissen die je deelt met anderen, zoals familie, vrienden of andere voor jou belangrijke mensen.

Er zijn ook gebeurtenissen in een mensenleven die je deelt met je dorps- of stadsgenoten of zelfs met landgenoten of heel de wereldbevolking. Gebeurtenissen die geschiedenis schrijven.

Wat voor een taak hebben wij in de kringloop van het leven? Hoe zouden we de wereld aangenamer kunnen maken voor een ieder?

Hopelijk vind je een deel van het antwoord in de activiteiten die wij aanreiken rondom dit thema.

We hopen wederom vele mensen te mogen inspireren met onze activiteiten.

Iedereen is dus van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.

 

Hieronder de agenda van onze komende activiteiten.

 

 

Werkgroep Spiritualiteitscafé Raalte