Spiritualiteitscafé

Het Spiritualiteitscafé Raalte organiseert verschillende activiteiten rondom een gekozen jaarthema.
Iedereen is van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.

Vooraankondiging activiteiten najaar 2019

Donderdagavond 31 oktober zal in het Annahuis de film ‘La famille Bélier’ (2015 - een film van Éric Lartigau) gedraaid worden. Een korte beschrijving:

Binnen het boerengezin Bélier heeft puberdochter Paula een belangrijke rol. Zij is de enige die kan horen. Haar ouders en broertje zijn doof. Daardoor is ze de ‘regelaar’ in het gezin. Ze lijkt vrede te hebben met haar dienstbare leven totdat een muziekleraar op school haar attendeert op haar zangtalent. Ze wil naar Parijs om verder te studeren. Maar kan ze dit wel doen? Kiest ze voor zichzelf of voor haar familie?

Graag nodigen we geïnteresseerden uit deze avond met ons mee te maken. Na afloop zal er een nabespreking in groepjes zijn voor wie dat wil.

Kosten en tijdstip zullen nader bekend gemaakt worden.

Zaterdag 14 december zal er traditiegetrouw een stiltewandeling zijn. Juist in de drukke tijd vooraf aan Kerstmis kan het fijn zijn even een moment voor jezelf te nemen en stil te worden. Joke van Steenoven en Liedewijde Tielbeek nemen u mee.

Ook hiervoor geldt: nadere informatie volgt nog.

Wij wensen u een mooie zomer

Mogen wij u er op attent maken, dat er in de Plaskerk een bijzondere expositie te bewonderen is, nog tot 10 augustus. De expositie is ‘Mysterie van het leven’ genoemd. Er is zeer uiteenlopend werk van Raalter kunstenaars te zien, kunst die uitnodigt tot gesprek. De toegang is gratis en de kerk is hiervoor opengesteld op woensdagen van 9.30 tot 13.00 uur, vrijdagen van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdagen van 11.00 tot 15.00 uur en voor groepen op afspraak.